Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli jesteś fanem ciasta francuskiego, ten przepis jest stworzony dla Ciebie! Przygotuj pyszną tartę na cieście francuskim, z dodatkiem marynowanego bakłażana, delikatnej mozzarelli i pomidorków koktajlowych, ozdobioną pikantnym ketchupem. Szybkość i łatwość przygotowania to gwarancja sukcesu tego prostego i efektownego dania!
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Plaster |
ciasto francuskie
|
|
1 | Sztuka |
Bakłażan
|
|
3 | Łodygi | ||
3 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |