Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Maj i czerwiec to sezon na agrest. Warto wykorzystać ten czas, aby przygotować coś wyjątkowego oraz pysznego. Co powiesz na czekoladową tartę z bezą i środkiem wypełnionym kwaskowatym agrestem? To idealna, słodka przekąska na letni piknik.
Ciasto: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
Beza: |
|||
3 | Sztuki |
białko jaja kurzego
|
|
150 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
Galaretka z malinami: |
|||
250 | Gramów |
maliny
|
|
250 | Gramów |
agrest
|
|
2 | Opakowania |
Galaretka agrestowa
|
|
750 | Mililitrów |
woda
|
|
Krem: |
|||
100 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
200 | Gramów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
4 | Łyżeczki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |