Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mamy coś idealnego dla fanów truskawek! Lekka tarta z masą sernikową i galaretką, a to wszystko uzupełnione dużymi kawałkami owoców. Nie zapomnij udekorować tartę bitą śmietaną, aby uzyskać perfekcyjne walory smakowe deseru.
225 | Gramów | ||
![]() |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
50 | Gramów |
cukier puder
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
Masa sernikowa |
|||
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
400 | Gramów |
twaróg
|
|
70 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
ekstrakt waniliowy
|
|
Warstwa truskawkowa |
|||
180 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Opakowanie |
galaretka truskawkowa
|
|
250 | Mililitrów |
woda
|
|
450 | Gramów |
truskawki
|
|
Dekoracja |
|||
0.7 | Szklanki |
bita śmietana
|
|
1 | Gałązka |
mięta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |