Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mocno kakaowa tarta z słynnym włoskim, delikatnym nadzieniem panna cotta oraz orzeźwiającymi owocami zimy- kiwi i granatem. Szybka, prosta i smaczna.
KRUCHY SPÓD |
|||
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
45 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Żółtko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
MASA PANNA COTTA |
|||
500 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
125 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
70 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
1 | Sztuka |
Granat
|
|
4 | Sztuki |
kiwi
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |