Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeżeli tęsknisz za ciepłem i słońcem, polecamy tartę jamajką, która smakuje egzotyką. Kruche ciasto z ananasem, kiwi i nutą kokosa to same wakacyjne smaki. Polecamy!
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
wiórki kokosowe
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Skórka z pomarańczy
|
|
1 | Sztuka |
Ananas
|
|
2 | Sztuki |
kiwi
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
2 | Łyżki |
rum
|
|
1 | Łyżka |
mąka ziemniaczana
|
|
10 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |