Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Krucha tarta z dużymi kawałkami jabłek i moreli to moje ulubione ciasto.
175 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
100 | Gramów |
Mus jabłkowy
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
6 | Sztuk |
jabłka
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
płatki migdałowe
|
|
6 | Łyżek |
Cukier brązowy
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
5 | Łyżek |
Marmolada morelowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |