Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Hitem jesieni jest dynia, ale jak można ją wykorzystać do słodkich wypieków? Dynia to owoc o różnorodnym zastosowaniu i znakomicie smakuje w formie tarty! Proste kroki, szybkie przygotowanie i ciasto bez pieczenia gotowe. Smacznego!
Spód: |
|||
150 | Gramów |
ciasteczka zbożowe
|
|
80 | Gramów |
masło
|
|
Masa: |
|||
250 | Gramów |
Dynia
|
|
350 | Mililitrów |
mleko
|
|
0.5 | Szklanki |
kasza manna
|
|
0.7 | Szklanki |
Cukier trzcinowy
|
|
150 | Gramów |
masło
|
|
0.5 | Łyżeczki |
gałka muszkatołowa
|
|
Dodatkowo: |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
1 | Garść |
pistacje
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |