Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto tarta idealna dla wielbicieli niezwykle aromatycznego połączenia czekolady i cytrusów. To zdrowsza wegańska alternatywa dla tradycyjnej tarty, dlatego możesz ją pałaszować bez wyrzutów sumienia. Udekoruj tartę plastrami świeżej pomarańczy lub innymi ulubionymi owocami. Dzięki temu prostemu zabiegowi tarta stanie się wyjątkowo smakowitą dekoracją na Twoim stole, którą Twoi bliscy będą dosłownie pożerać wzrokiem ;)
SKŁADNIKI NA SPÓD: |
|||
20 | Gramów | ||
![]() |
|||
400 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
220 | Gramów |
mąka migdałowa
|
|
50 | Gramów |
Olej kokosowy
|
|
40 | Mililitrów |
syrop z agawy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżeczki |
agar
|
|
SKŁADNIKI NA KREM CZEKOLADOWY: |
|||
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Puszki |
Mleko kokosowe
|
|
60 | Gramów |
masło kakaowe
|
|
130 | Gramów |
syrop z agawy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |