Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tarta czekoladowa z nadzieniem pistacjowym - czegoś takiego jeszcze nie jadłeś. Istna ambrozja dla wszystkich pistacjomaniaków i nie tylko! Czekoladowy kruchy korpus ciasta wypełniony dosłownie pistacjową praliną, powstałą na bazie zmielonych pistacji, śmietany kremówki i słodkiej białej czekolady. To wyjątkowe połączenie nigdy nam się nie znudzi :)
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1.5 | Szklanki |
Pistacje obrane
|
|
200 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
400 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
300 | Gramów |
wafle waniliowe
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |