Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smakowite połączenie suszonych pomidorów i kaparów, czyli tapenada. Poznaj ten prowansalski przysmak razem z nami! Nasza tapenada to pasta składająca się pomidorów suszonych, czosnku, kaparów i oliwek (zielonych i czarnych).
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
100 | Gramów |
oliwki zielone
|
|
100 | Gramów |
kapary
|
|
100 | Gramów |
oliwki czarne
|
|
50 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |