Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Talarki jabłkowe w puszystym cieście kakaowym, to ciekawa alternatywa dla dobrze znanych racuchów. Przyciągają uwagę nie tylko aromatycznym czekoladowo-jabłkowym zapachem, ale również ciekawym wyglądem. Mogą być ciekawym drugim śniadaniem!
CIASTO CZEKOLADOWE |
|||
30 | Gramów | ||
![]() |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
125 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
125 | Mililitrów |
Jogurt grecki
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
5 | Łyżek |
Olej do smażenia
|
|
DODATKOWO |
|||
5 | Sztuk |
jabłko
|
|
5 | Łyżek |
cukier puder
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |