Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jesteś fanem ostrej, azjatyckiej kuchni? Wspaniale! Mamy dla Ciebie idealną propozycję na obiad - tajską zupę z krewetkami. Pikantności dodają papryczki chili wraz ze startym imbirem. Przepis, który zimą rozgrzewa, a latem pozwala przywyknąć do wysokiej temperatury.
0.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
0.33 | Szklanki |
sos sojowy
|
|
200 | Gramów |
Lubella Gniazda Nitki nr 49
|
|
![]() |
|||
10 | Sztuk |
Krewetki
|
|
1 | Sztuka |
imbir
|
|
1 | Sztuka |
Papryczka chili
|
|
1 | Sztuka |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
Limonka
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |