Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznawaj kuchnię włoską z nami! Prezentujemy przepyszny przepis na makaron tagliatelle z dynią, boczkiem, serem gorgonzola i startym parmezanem. Przed Państwem Tagliatelle Zucca e Pancetta! Buon appetito!
20 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
350 | Gramów |
makaron tagliatelle Malma
|
|
![]() |
|||
600 | Gramów |
Dynia
|
|
50 | Gramów |
boczek
|
|
1 | Sztuka | ||
50 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
50 | Gramów |
Ser Gorgonzola
|
|
1 | Łyżeczka |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |