Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tagliatelle z wieprzowymi klopsikami w sosie śmietanowo-porowym. Na to niezwykle ciekawe danie wystarczy Ci niecałe 40 minut i podstawowe umiejętności kulinarne. Efekt końcowy? Spektakularny! Smacznego!
1 | Sztuka | ||
0.6 | Kilograma |
Biała kiełbasa wieprzowa
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka | ||
33 | Mililitry |
śmietanka kremowa 30%
|
|
0.5 | Sztuki |
sok z cytryny
|
|
1 | Pęczek |
Lubczyk
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |