Example thumb
0

Składniki

200 Mililitrów
Śmietana kremówka
1 Szczypta
sól, pieprz
100 Gramów
Ser Gorgonzola
1 Szklanka
Rukola
1 Sztuka
ząbek czosnku
200 Dekagramów
ingridient
makaron Lubella tagliatelle
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Rukolę i ser gorgonzolę kroimy.
  2. Makaron gotujemy al dente. Podajemy z zielonym sosem posypujemy parmezanem.
  3. Do sosu dodajemy rukolę.
  4. Przygotowujemy składniki.
  5. Na patelnię wlewamy kremówkę dodajemy gorgonzolę.
  6. Doprawiamy solą i pieprzem.

Opis

Tagliatelle z zielonym sosem.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!