Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Klasyczny włoski makaron z rejonu Emillia-Romagna, czyli uwielbiane przez wielu tagliatelle. Pragniesz kulinarnej podróży do słonecznych Włoch? Sprawdź nasz pyszny przepis na tagliatelle z serkiem mascarpone. Nie zawiedziesz się!
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Krewetki
|
|
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
1 | Sztuka |
żółtko jaja kurzego
|
|
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |