0

Składniki

150 Mililitrów
śmietanka kremowa 30%
200 Gramów
Fasolka zielona
100 Gramów
por
100 Gramów
Ser lazur
100 Gramów
Ser topiony
200 Dekagramów
ingridient
makaron Lubella tagliatelle
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie.
  2. Sery rozpuszczamy do momentu uzyskania jednolitego sosu. Podajemy z fasolką i makaronem tagliatelle.
  3. Przygotowujemy składniki.
  4. Na maśle podsmażamy por.
  5. Do pora dodajemy ser lazur i ser topiony oraz kremówkę.

Opis

Wegetariańska uczta

Podobne przepisy

Makaron w sosie chrzanowym z jajkami przepiórczymi

Łatwy Do 40 min.

Tagliatelle z wieprzowymi klopsikami w sosie śmietanowo-poro...

Łatwy Do 40 min.

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min.

Kolorowe świdry z owocami i sosem karmelowym

Łatwy Do 40 min.

Kotlety z kaszy gryczanej

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!