Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Owoce morza to podobno klucz do zdrowia Włochów, Japończyków i innych narodów, które rozsmakowały się w skorupiakach i mięczakach. Obecnie są również łatwo dostępne i tanie w Polsce – szkoda nie korzystać z tak smakowitych produktów! Polecamy przepis na makaron z krewetkami i bakłażanem w sosie pomidorowo-tymiankowym!
400 | Gramów | ||
250 | Gramów |
Bakłażan
|
|
400 | Gramów |
Krewetki 16/20 Black Tiger
|
|
300 | Gramów | ||
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
4 | Sztuki |
tymianek
|
|
0.25 | Pęczka |
nać pietruszki
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |