Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tagliatelle Con Ragu' Di Agnello E Carciofi… wszyscy rozumieją? Jeśli nie, to śpieszymy w wyjaśnieniem o co chodzi. Mowa oczywiście o… przepysznym daniu z makaronem tagliatelle, jagnięciną, karczochami, passatą pomidorową i parmezanem.
250 | Gramów |
makaron tagliatelle Malma
|
|
![]() |
|||
300 | Gramów |
Jagnięcina
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Łodyga |
seler naciowy
|
|
250 | Gramów |
karczochy w zalewie
|
|
0.5 | Szklanki |
bulion warzywny
|
|
400 | Gramów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
1 | Gałązka |
rozmaryn
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Gałązki |
pietruszka
|
|
100 | Gramów |
parmezan
|
|
5 | Łyżek |
oliwa extra virgin
|
|
3 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |