Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Grzyby z makaronem to genialne połączenie. Nasza propozycja to przepyszne danie z wykorzystaniem skarbów lasu (kurek i podgrzybków) w towarzystwie makaronu. Przed Państwem wyjątkowe Tagliatelle Ai Porcini!
50 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
200 | Gramów |
makaron tagliatelle Malma
|
|
![]() |
|||
50 | Gramów |
Kurki
|
|
50 | Gramów |
Podgrzybki
|
|
120 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
0.5 | Sztuki |
Papryczka chili
|
|
1 | Szczypta |
Szafran
|
|
1 | Łodyga |
rozmaryn
|
|
30 | Mililitrów |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |