Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tacos z wołowiną i sosem na bazie dżemu ananasowego świetnie sprawdzą się na kolację lub na spotkanie ze znajomymi. Tacos w meksykańskim stylu są znakomite.
tacos: |
|||
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
50 | Gramów |
Olej rzepakowy
|
|
150 | Mililitrów |
woda
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
dodatkowo: |
|||
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
200 | Gramów |
Polędwica wołowa
|
|
1 | Puszka |
fasola czerwona konserwowa
|
|
0.5 | Sztuki |
awokado
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
sos sojowy
|
|
0.3 | Łyżeczki |
Papryka ostra mielona
|
|
0.3 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Sok z limonki
|
|
1 | Gałązka |
kolendra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |