Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tacos to jedna z popularniejszych meksykańskich potraw. Wielbiciele tej kuchni cenią ją za pikantne smaki, bogactwo kolorów i aromatycznych przypraw. Zarzucamy prosty przepis, na przygotowanie tego meksykańskiego przysmaku samemu w domu. Smacznego!
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Kilogram |
żeberka wieprzowe
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
0.5 | Łyżki |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
Słodka papryka w proszku
|
|
3 | Łyżki |
Cukier brązowy
|
|
2 | Sztuki | ||
400 | Mililitrów | ||
![]() |
|||
500 | Mililitrów |
Piwo ciemne
|
|
8 | Sztuk |
Placek tortilla
|
|
100 | Gramów |
ser feta
|
|
1 | Sztuka |
sałata
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |