Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dla fanów meksykańskiej kuchni mamy prosty w przygotowaniu przepis na chili con carne podawane w tradycyjnych tacos! Nie można pominąć tego jednogarnkowego dania. Poziom ostrości dopasuj do swoich potrzeb.
taco + chilli con carne |
|||
10 | Sztuk |
Tortilla do taco
|
|
100 | Gramów | ||
500 | Gramów |
Mielone mięso wołowe
|
|
1 | Puszka |
Czerwona fasola
|
|
1 | Puszka |
Krojone pomidory
|
|
1 | Puszka |
kukurydza konserwowa
|
|
2 | Łyżeczki |
Chilli mielone
|
|
2 | Łyżki |
papryka wędzona
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
salsa: |
|||
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
Zielony ogórek
|
|
1 | Sztuka |
Czerwona papryka
|
|
1 | Pęczek |
kolendra
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |