Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz pomysłu na oryginalny i efektowny deser, który zachwyci Twoich bliskich? Postaw na ten prosty, a zarazem niebagatelny przepis na tacos w wersji na słodko. Intensywnie czekoladowy krem na bazie serka mascarpone w połączeniu z tortillą nabiera iście meksykańskiego charakteru. Całość dopełniona została smakiem słodkiej soczystej brzoskwinki. Uwaga! Eskrpesowo znikają z talerza! ;)
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
5 | Sztuk |
Placki tortilla
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
1 | Sztuka |
olej
|
|
250 | Gramów |
Mascarpone
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietanka
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier puder
|
|
20 | Gramów |
Czekolada deserowa
|
|
2 | Sztuki |
brzoskwinia w syropie
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |