Szyszki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Szyszki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975246556.jpeg&w=3840&q=75)
Szyszki to smak dzieciństwa. Szybkie i przepyszne do przygotowania kulki z dmuchanego ryżu są proste do wykonania.
1
0 / 0
Szyszki to smak dzieciństwa. Szybkie i przepyszne do przygotowania kulki z dmuchanego ryżu są proste do wykonania.
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
0.50 kostka margaryna mleczna
2 szt. duże krówki
3 szt. ryż dmuchany biały
Przygotowanie
1
Krówki rozpuścić razem z margaryną, jak zacznie wrzeć szybko mieszać, żeby składniki się połączyły.
2
Zestawić z ognia wsypać ryż, dokładnie wymieszać, aby cały ryż oblepił się masą.
3
Formować w dłoniach w szyszki.
4
Układać je na talerzu. Gotowe po wystygnięciu.