Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis który jest rodzinną tradycją w wykonywaniu i oczywiście zawsze się udaje.
2 | Kilogramy |
Wieprzowina szynka surowa
|
|
1.5 | Litra |
woda
|
|
6 | Sztuk |
czosnek
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Łyżka |
ziele angielskie
|
|
1 | Łyżka |
pieprz czarny
|
|
1 | Łyżka |
gorczyca
|
|
1 | Łyżka |
Jagody jałowca
|
|
1 | Łyżka |
majeranek
|
|
0.5 | Szklanki |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |