Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szynka na wstążkach - brzmi dość osobliwie, prawda? Na szczęście prezentuje się i smakuje wybornie! Do przygotowania tego zdrowego dania wystarczy Ci zaledwie 15 min. Niezbędne składniki to: makaron typu wstążki, szynka parmeńska, zielone szparagi, szpinak baby, parmezan, oliwa z oliwek, pestki dyni, nasiona słonecznika, czosnek oraz gałka muszkatołowa.
400 | Gramów | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Szynka parmeńska
|
|
10 | Sztuk |
Zielone szparagi
|
|
100 | Gramów |
Szpinak BABY
|
|
50 | Gramów |
parmezan
|
|
100 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
25 | Gramów |
pestki dyni
|
|
25 | Gramów |
nasiona słonecznika
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Sztuka |
Pieprz, sól do smaku
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |