Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jeśli planujesz wieczór ze znajomymi i szukasz szybkiego pomysłu na efektowne danie, wypróbuj nasz przepis na soczyste, aromatyczne steki z polędwicy wieprzowej. Podaj je w towarzystwie grillowanych warzyw oraz korniszonów Krakus.
1 | Łyżka |
Pieprz czerwony
|
|
1 | Łyżka |
pieprz ziołowy
|
|
1 | Szczypta |
Sól morska
|
|
1 | Łyżka |
oliwa
|
|
2 | Sztuki |
Limonka
|
|
1 | Kilogram |
polędwiczki wieprzowe
|
|
warzywa |
|||
2 | Sztuki |
cukinia
|
|
2 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
2 | Sztuki |
Bakłażan
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |