Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zupa, która właściwie robi się sama. Szybka zupa pieczarkowa z makaronem i nutką grzybową jest pyszna i sycąca.
1 | Szczypta |
gałka muszkatołowa
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
3 | Kostki |
Bulion grzybowy
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
3 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Łyżki |
śmietana
|
|
1 | Łyżka |
mąka pszenna krupczatka Lubelli
|
|
0.5 | Kilograma |
pieczarki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |