Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wytrawne naleśniki szpinakowe, które przygotujesz w kilka chwil. Wystarczy zmiksować wszystkie składniki, upiec naleśniki i posmarować je pastą warzywną Łowicz.
1.5 | Szklanki |
Mąka pszenna Lubella
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
Woda gazowana
|
|
80 | Gramów |
szpinak
|
|
2 | Sztuki |
jajko
|
|
2 | Łyżki |
Olej rzepakowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Opakowanie |
Pasta warzywna Łowicz z pomidorami i wędzoną papryką
|
|
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |