Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zielone naleśniki z grzybkami. Dla każdego wielbiciela grzybów.
100 | Mililitrów |
woda mineralna gazowana
|
|
100 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
1.5 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki | ||
4 | Łyżki |
szpinak mrożony
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
50 | Dekagramów |
Kurki
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |