Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szpinakowce to propozycja na przekąskę z sosem pomidorowym, która jest nieskomplikowana do przygotowania. Idealnie sprawdzą się na drugie śniadanie, podwieczorek, czy kolację.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
350 | Gramów |
ciasto francuskie
|
|
500 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
4 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Sztuki | ||
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
4 | Łyżki |
majonez
|
|
4 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Sztuka |
Sok malinowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |