0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz kolorowy
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
cebula
5 Sztuk
Szparagi
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
wieprzowina łopatka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.

Opis

Mój pomysł na danie z mięsa mielonego.

Podobne przepisy

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Fantazja szparagowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki bez zawijania w sosie pomidorowym

Kluski leniwe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kluski leniwe

Kluski śląskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kluski śląskie

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Kotleciki z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!