Szparagowe paluchy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Szparagowe paluchy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973472025.jpeg&w=3840&q=75)
Mój pomysł na danie z mięsa mielonego.
0
0 / 0
Mój pomysł na danie z mięsa mielonego.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz kolorowy
1 szt. jajko
1 szt. cebula
5 szt. szparagi
3 łyżka bułka tarta
50 dag. wieprzowina łopatka
Przygotowanie
1
Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.