0

Składniki

1 Szczypta
sól
1 Szczypta
pieprz kolorowy
1 Sztuka
jajko
1 Sztuka
cebula
5 Sztuk
Szparagi
3 Łyżki
bułka tarta
50 Dekagramów
wieprzowina łopatka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.

Opis

Mój pomysł na danie z mięsa mielonego.

Podobne przepisy

Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Łatwy Do 3 godz
Empanadas - hiszpańskie pierożki z tuńczykiem

Fantazja szparagowa

Łatwy Do 40 min
Fantazja szparagowa

Kluski leniwe

Łatwy Do 40 min
Kluski leniwe

Kluski śląskie

Łatwy Do 40 min
Kluski śląskie

Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Łatwy Do 40 min
Kotlecik z mięsa mielonego z dodatkiem frytek i ketchupu

Kotleciki z młodej kapusty

Łatwy Do 1 godz
Kotleciki z młodej kapusty

Kulki mięsne

Średni Do 1 godz
Kulki mięsne

Pierogi z kapustą i mięsem

Średni Do 1 godz
Pierogi z kapustą i mięsem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!