Szparagowe paluchy

m7
Szparagowe paluchy

0

0 / 0

Mój pomysł na danie z mięsa mielonego.

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz kolorowy

1 szt. jajko

1 szt. cebula

5 szt. szparagi

3 łyżka bułka tarta

50 dag. wieprzowina łopatka

Przygotowanie


1

Do mięsa dodajemy jajko, cebulę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy dokładnie. Szparagi zawijamy mięsem. Panierujemy w bułce tartej i smażymy.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

332

kcal

Białka

26

gram

Węglowodany

9

gram

Tłuszcze

20

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły