Sznycle z serem

m7
Sznycle z serem

Średnia 0 / 0

Oceń!

Sznycle z serem

4

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

1 szczyp. sól, pieprz

2 łyżka przyprawa typu vegeta

30 dag. cielęcina sznyclówka

10 dag. ser żółty

Przygotowanie


Sznycle lekko rozbijamy. Solimy, pieprzymy i

obsupujemy przyprawą z obu stron. Smażymy

na złoto z obu stron. Pod koniec na wierzch

każdego sznycla układamy pół plastra sera.

Przykrywamy patelnie przykrywką i smażymy

około 2 min. aż ser się rozpuśći. Gotowe

kładziemy na połówki bułek i ozdabiamy

kroplą ketchupu.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

483

kcal

Białka

61

gram

Węglowodany

3

gram

Tłuszcze

24

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły