Sznycle z serem

m7

Sznycle z serem
Wartości odżywcze na porcję
Energia
483
kcal
Białka
61
gram
Węglowodany
3
gram
Tłuszcze
24
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Sznycle z serem
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
2 łyżka przyprawa typu vegeta
30 dag. cielęcina sznyclówka
10 dag. ser żółty
Przygotowanie
Sznycle lekko rozbijamy. Solimy, pieprzymy i
obsupujemy przyprawą z obu stron. Smażymy
na złoto z obu stron. Pod koniec na wierzch
każdego sznycla układamy pół plastra sera.
Przykrywamy patelnie przykrywką i smażymy
około 2 min. aż ser się rozpuśći. Gotowe
kładziemy na połówki bułek i ozdabiamy
kroplą ketchupu.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
483
kcal
Białka
61
gram
Węglowodany
3
gram
Tłuszcze
24
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.