Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne aromatyczne sznycle panierowane w parmezanie i liściach bazylii, doskonale pasują do ziemniaków i makaronu.
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
60 | Dekagramów |
schab bez kości
|
|
1 | Pęczek |
świeża bazylia
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
15 | Dekagramów |
parmezan
|
|
20 | Mililitrów |
sok z cytryny
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |