Sznycelki rybne

m7
Sznycelki rybne

0

5 / 1

wspaniałe dla tych dużych i małych!

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

200 olej słonecznikowy

1 szcz. pieprz

2 szt. jajko

4 łyżka bułka tarta

2 łyżka przyprawa do ryb

0.50 kg mintaj

0.50 szt. cebula biała

Przygotowanie


1

Filety z mintaja rozmrozić i zmielić w maszynce.Przełożyć do miseczki, dodać jajka, bułkę tartą, przyprawę do ryb,cebulę pokrojoną w kostkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Łyżką nabierać porcje, formować sznycelki, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły