Sznycelki rybne

m7
Sznycelki rybne

0

5 / 1

wspaniałe dla tych dużych i małych!

7

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

200 olej słonecznikowy

1 szczyp. pieprz

2 szt. jajko

4 łyżka bułka tarta

2 łyżka przyprawa do ryb

0.50 kg mintaj

0.50 szt. cebula biała

Przygotowanie


1

Filety z mintaja rozmrozić i zmielić w maszynce.Przełożyć do miseczki, dodać jajka, bułkę tartą, przyprawę do ryb,cebulę pokrojoną w kostkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Łyżką nabierać porcje, formować sznycelki, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

633

kcal

Białka

26

gram

Węglowodany

10

gram

Tłuszcze

54

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły