Sznycelki rybne
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Sznycelki rybne](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F5813-1702057886110.jpeg&w=3840&q=75)
wspaniałe dla tych dużych i małych!
0
5 / 1
wspaniałe dla tych dużych i małych!
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
200 olej słonecznikowy
1 szczyp. pieprz
2 szt. jajko
4 łyżka bułka tarta
2 łyżka przyprawa do ryb
0.50 kg mintaj
0.50 szt. cebula biała
Przygotowanie
1
Filety z mintaja rozmrozić i zmielić w maszynce.Przełożyć do miseczki, dodać jajka, bułkę tartą, przyprawę do ryb,cebulę pokrojoną w kostkę i pieprz. Wymieszać dokładnie. Łyżką nabierać porcje, formować sznycelki, panierować w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.