0

Składniki

1 Sztuka
Szczupak świeży
1 Sztuka
cytryna
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
2 Łyżki
masło
0.5 Łyżeczki
sól
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rybę obieramy i kroimy na dzwonki ,solimy ,kropimy cytryną obtaczamy w mące .Smażymy na maśle. POdajemy na ciepło

Opis

Dobry z cytrynką

Podobne przepisy

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Sałatka owocowa z makaronem czekoladowym na tartaletkach

Średni Do 1 godz.

Sałatka z kakaowym dressingiem

Łatwy Do 3 godz.

Zapiekanka Makaronowa z Bezą, Owocami i Ajerkoniakiem

Łatwy Do 40 min.

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min.

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!