Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Lato jest nieważne, gdy przynajmniej raz w sezonie na stole nie zagości zupa szczawiowa! Pożywna i zdrowa zupa z dużą ilością warzyw, podana z żeberkiem i jajkiem zaspokoi największy głód.
30 | Dekagramów |
żeberka wieprzowe
|
|
0.5 | Kilograma |
Szczaw
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Szklanki |
śmietana 18%
|
|
0.5 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |