Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Robi się je bardzo szybko do pokrojonej papryki wystarczy dodać kawałki rybki. Robiłam pierwszy raz, bardzo smakowały mi z białym pieczywem
80 | Sztuk |
Dorsz świeży
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
papryka żółta
|
|
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
20 | Sztuk |
sok z cytryny
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
przyprawa do ryb
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
4 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |