0

Składniki

1 Sztuka
Łosoś świeży
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ok. 15 minut przed zrobieniem grilla łososia pokroić na kawałki. Oprószyć solą i pieprzem oraz wycisnąć sok z cytryny.
  2. Zostawić go w lodówce.
  3. Następnie nadziać na patyczki do szaszłyków na przemian z kawałkami ananasa.
  4. Całość posypać dowolnymi ziołami.
  5. Następnie grillować kilka minut.

Opis

pyszne szaszłyki na grilla

Podobne przepisy

Łosoś saute z ogórkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Burgery drobiowe fit z botwinką

Przepis
Łatwy Do 40 min
Burgery drobiowe fit z botwinką

Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grillowane wege 'steki' z kalafiora z parmezanem

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jogurtem i ketchupem

Roladki z chorizo i papryką

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Przepis
Średni Do 2 godz
Aromatyczna fasolka po bretońsku

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!