0

Składniki

1 Sztuka
Łosoś świeży
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ok. 15 minut przed zrobieniem grilla łososia pokroić na kawałki. Oprószyć solą i pieprzem oraz wycisnąć sok z cytryny.
  2. Zostawić go w lodówce.
  3. Następnie nadziać na patyczki do szaszłyków na przemian z kawałkami ananasa.
  4. Całość posypać dowolnymi ziołami.
  5. Następnie grillować kilka minut.

Opis

pyszne szaszłyki na grilla

Podobne przepisy

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz.

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min.

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz.

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Bataty z masłem orzechowym

Łatwy Do 1 godz.

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!