0

Składniki

1 Sztuka
Łosoś świeży
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ok. 15 minut przed zrobieniem grilla łososia pokroić na kawałki. Oprószyć solą i pieprzem oraz wycisnąć sok z cytryny.
  2. Zostawić go w lodówce.
  3. Następnie nadziać na patyczki do szaszłyków na przemian z kawałkami ananasa.
  4. Całość posypać dowolnymi ziołami.
  5. Następnie grillować kilka minut.

Opis

pyszne szaszłyki na grilla

Podobne przepisy

Łosoś saute z ogórkiem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Bigosik z dwóch kapust

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigosik z dwóch kapust

Nadziewane kiełbaski z grilla

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Nadziewane kiełbaski z grilla

Bigos

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Bigos

Bigos kresowy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos kresowy

Bigos mojej babci.

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Bigos mojej babci.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!