0

Składniki

1 Sztuka
Łosoś świeży
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ok. 15 minut przed zrobieniem grilla łososia pokroić na kawałki. Oprószyć solą i pieprzem oraz wycisnąć sok z cytryny.
  2. Zostawić go w lodówce.
  3. Następnie nadziać na patyczki do szaszłyków na przemian z kawałkami ananasa.
  4. Całość posypać dowolnymi ziołami.
  5. Następnie grillować kilka minut.

Opis

pyszne szaszłyki na grilla

Podobne przepisy

Łosoś saute z ogórkiem

Łatwy Do 1 godz
Łosoś saute z ogórkiem

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Łatwy Do 40 min
Pełnoziarniste burgery z łososiem, warzywami, ziołowym jog...

Roladki z chorizo i papryką

Średni Do 1,5 godz
Roladki z chorizo i papryką

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz
Aromatyczna fasolka po bretońsku

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Bataty z masłem orzechowym

Łatwy Do 1 godz
Bataty z masłem orzechowym

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!