Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zachęcam do spróbowania szaszłyków z cynamonem. Bardzo fajne połączenie. Szaszłyki można robić na patelni w piekarniku a w okresie letnim na grilu. Podawać z świeżą sałatką.
2 | Szczypty |
Pieprz kajeński
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
250 | Gramów |
Pierś z indyka
|
|
0.5 | Szklanki |
olej
|
|
5 | Sztuk |
czosnek
|
|
1 | Sztuka |
Patyczki do szaszłyków
|
|
1 | Łyżka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżka |
curry
|
|
1 | Łyżka |
Wegeta
|
|
1 | Łyżka |
Przyprawa do drobiu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |