Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Kolorowe szaszłyki królują na polskich grillach! Kawałki piersi z kurczaka i wieprzowiny na patyczku do szaszłyków smakują wyśmienicie, ale tylko w połączeniu z całą gamą warzyw. Prosto, zdrowo i aromatycznie – oto przepis, który kradnie serca miłośników grillowych klimatów.
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
wieprzowina łopatka
|
|
250 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
Papryka pomarańczowa
|
|
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
4 | Sztuki | ||
150 | Gramów |
pomidorki cherry
|
|
50 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka ostra mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
Papryka słodka mielona
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
czosnek suszony
|
|
1 | Łyżeczka |
sos sojowy
|
|
1 | Łyżeczka |
oregano
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |