Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do przyrządzenia tych majowych, szybkich, smacznych i zdrowych szaszłyków, oprócz składników do nabijania i marynaty, będziemy potrzebować jeszcze patyczków do szaszłyków i tacki do grillowania.
1 | Sztuka |
pierś kurczaka
|
|
1 | Sztuka |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Sztuki |
pieczarki
|
|
Marynata |
|||
150 | Mililitrów |
olej z pestek dyni
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
50 | Mililitrów |
sos sojowy
|
|
0.5 | Opakowania | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
sok z cytryny
|
|
0.3 | Pęczka |
Posiekana zielenina
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Szczypty |
zioła prowansalskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |