Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szaszłyki w wersji drobiowej z dodatkiem tymianku? Idealnie smakują prosto z grilla z greckim sosem tzatziki. Dip nadaje lekkości daniu i podbija smak kompozycji smakowej. Spróbuj, jak mięsna propozycja rozpływa się w ustach!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
pierś kurczaka
|
|
2 | Łyżki |
ocet winny
|
|
50 | Mililitrów |
wino białe wytrawne
|
|
50 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
4 | Gałązki |
Świeży tymianek
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz grubo mielony
|
|
4 | Sztuki | ||
1 | Szczypta |
sól
|
|
Sos: |
|||
3 | Sztuki |
ogórek
|
|
50 | Mililitrów |
Ocet winny biały
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
50 | Mililitrów |
oliwa z oliwek
|
|
250 | Gramów |
Jogurt grecki
|
|
0.5 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Pęczek |
koperek
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |