Szaszłyk, który zawsze wychodzi!
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Szaszłyk, który zawsze wychodzi!](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973216558.jpeg&w=3840&q=75)
Nieodłączny element grillowania z moim narzeczonym
1
2 / 2
Nieodłączny element grillowania z moim narzeczonym
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
3 szt. kiełbasa śląska
5 szt. cebula
30 dag. boczek
Przygotowanie
1
Wszystkie składniki tniemy na plasterki i przyprawiamy. Przyrządzamy jak normalny szaszłyk, nabijając kolejno plasterek kiełbasy, cebuli i boczku (zwykle półplasterek złożony na pół, gdyż plasterki boczku są zbyt długie).
2
Najlepiej smakuje z przyrumienionym chlebkiem i świeżymi warzywami.