Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szukasz oryginalnego przepisu na śniadanie, podwieczorek, kolację lub deser? Mam coś specjalnie dla Ciebie! Piękne, aromatyczne, słodkie i rozpływające się w ustach bułeczki czekoladowe z cynamonem i jabłkami. Chyba nie trzeba Was zachęcać więcej- to połączenie nie może się nie udać.
CIASTO CZEKOLADOWE |
|||
280 | Gramów | ||
![]() |
|||
50 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
125 | Mililitrów |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
8 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
NADZIENIE |
|||
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
50 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
30 | Gramów |
Cukier brązowy
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |