Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjna szarlotka z nutką żurawiny.
2 | Kilogramy |
jabłko
|
|
2 | Łyżeczki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
3.5 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
5 | Łyżek |
żurawina suszona
|
|
25 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |