Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szarlotka z brzoskwiniami to świetna alternatywa dla tradycyjnej szarlotki, którą warto spróbować. Do tego delikatna pianka oraz starte ciasto na wierzchu urozmaicają znaną wszystkim szarlotkę.
1 | Kilogram |
jabłka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
6 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
brzoskwinia w syropie
|
|
2 | Łyżki |
Kisiel
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
2 | Łyżki |
śmietana 18%
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
25 | Dekagramów |
Masło roślinne
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |