Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj smaki Tunezji, Maroko i Egiptu – spróbuj Szakszuki, czyli pożywnego i zdrowego śniadania. Jajka z pomidorami to smaczne i ulubione danie z jednej patelni wielu Polaków!
1 | Łyżka |
olej
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Opakowanie |
Passata Włocławek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |