Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świeże mięso idealne na obiad.
50 | Dekagramów |
Wieprzowina chuda
|
|
2 | Szklanki |
bulion drobiowy
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
pieprz ziarnisty
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
tłuszcz
|
|
5 | Szczypt |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |